TEKNISK SÄLJARE

Stabe är ett företag som jobbar med produkter och tjänster inom elektromekanik för industrin. Vi servar i första hand kunder i Skandinavien men även i övriga delar av världen. Stabe omsatte drygt 13 miljoner SEK år 2018 och har nio medarbetare.

Stabe är i en expansiv fas och behöver förstärkning till sitt team i Halmstad.

Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare:

• Leta upp och besöka potentiella och befintliga kunder

• Ta emot inkommande samtal och agera kundsupport till nya och befintliga kunder

• Framtagning av offertunderlag

• Delta på mässor och utbildningar

 

Din profil

För att passa i rollen som teknisk säljare hos Stabe är du en drivande och flexibel person som alltid sätter kunden främst. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning mot industri. Du är van vid självständigt arbete och har god förmåga att söka den information som krävs och driva dina egna kundärenden. Du har en självklar affärsmässighet, drivkraft och förmåga att se möjligheter. Vidare är du bekväm med affärssystem som Visma Mamut eller liknande och du är van att jobba i Office-paketet.

Du har ett tekniskt intresse och en bra kunskap inom elektromekanik. Då jobbet till stor del innebär mycket kundkontakt med både svenska och utländska kunder hanterar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Är du sugen på att bli en del av vårt team? Maila in ditt CV till work@stabe.se med en kort beskrivning av dig själv så hör vi av oss.

 

Stabes team - Christer, Jörgen, Stellan, Eric, Lars och kanske du?